• 18 Травня, 2021

Гаряча телефонна лінія

У зв’язку із ускладненням проблеми розміщення твердих побутових відходів на території Малашівецького сміттєзвалища Зборівського району, загострилася ситуація із поводженням з відходами у м.Тернопіль. Враховуючи, що офіційне місце розташування побутових відходів ще визначається, очікується їх розміщення у придорожніх лісосмугах, лісових масивах, відпрацьованих кар’єрах та ін. місцях.

Відповідно до спільного наказу Державної екологічної інспекції та Держуправління охорони навколишнього природного середовища у Тернопільській області створено оперативний штаб для реагування на ситуації, які виникають у зв’язку із загостренням питання поводження з твердими побутовими відходами.

Крім того, з метою попередження та недопущення фактів самовільного вивезення та розміщення твердих побутових відходів у недозволених місцях відкрито гарячу телефонну лінію.

У випадку виявлення згаданих фактів просимо оперативно надавати інформацію (номерний знак автотранспорту, місце видалення чи інші конкретні дані) за номером 8-098-337-23-95.

Скористатися телефоном гарячої лінії можна цілодобово.

Начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Тернопільській області Миколенко О.М.

Начальник Державної екологічної інспекції у Тернопільській області, депутат Тернопільської міської ради від БЮТ Мричко В.В.

Попередня

ТВК під керівництвом Наталії Чуйко не мала законних підстав для організації та проведення позачергових виборів Тернонопльської обласної ради 15 березня 2009 року

Наступна

Шановні українці!