• 17 Вересня, 2021

Дорогі тернополяни!

14 жовтня ми відзначаємо одне з найвеличніших християнських свят – Покров Пресвятої Богородиці.

Цього дня ми з вдячністю і вірою приймаємо заступництво і клопотання за нас перед Господом Богом Пресвятої Діви Марії, згадуємо історичні події козацької доби і вкотре переконуємося у святості та чудотворності Покрова, який подарувала Божа Мати Українській Землі.

Для козаків свято Покрова було найважливішим у році. Цього дня  у Запорізькій Січі відбувалися вибори нового отамана. Саме цей день знаменував велику подію в історії України – заснування Української Повстанської Армії. Наші лицарі, визволителі рідної Батьківщини, щиро вірили, що Святий Покров охороняє їх, а Пресвяту Богородицю вважали своєю заступницею і покровителькою.

Сьогодні ми стоїмо на порозі надзвичайно важливого вибору – вибору Президента нашої держави. З вірою у перемогу істинної справедливості ми повинні звернутися в молитві до Пречистої Діви Марії, щоб Вона оберігала і спрямувала нас на шляху боротьби за Українську Правду! Хай Вона накриє Своїм Покровом всіх, хто служить інтересам Нації і донесе наші молитви до Свого Сина і нашого Господа!

Бажаю Вам духовності,  миру і любові, незламності духу і безкомпромісності у боротьбі за побудову сильної української національної держави!

Слава Ісусу Христу!

Слава навіки!

Голова ТОО «ВО «Батьківщина»,

Народний депутат України Василь Деревляний