• 28 Липня, 2021

Тернопільська міська організація ВО «Батьківщина» долучилася до проведення Дня першокурсиника на історичному факультеті педуніверситету

У четвер, 15 жовтня на історичному факультеті педагогічного університету відбувся Святковий вечір з нагоди відзначення Дня першокурсника. Головним спонсором організації та проведення заходу виступила Тернопільська міська організація ВО «Батьківщина».

Святкову програму, яка відбулася в концертно-розважальному клубі «Перлина» ПК «Ватра», підготували історики-старшокурсники на чолі із Студентським деканом факультету, членом партії ВО «Батьківщина» Солониною Олесею та її однопартійцями Загородною Христиною і Хринівським Любомиром.

Після вступного слова декана факультету, кандидата історичних наук Савченка В.В., до присутніх звернувся член партії ВО «Батьківщина» Сергій Чуйко, який привітав першокурсників-істориків із святом від Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина», особисто від її голови Кирика Сергія Кузьмича, а також від депутатської фракції Блоку Юлії Тимошенко в Тернопільській міській раді. Виступаючий також від їх імені побажав першокурсникам історичного провести п’ять незабутніх років студентського життя, успішного навчання та бути справжніми патріотами своєї Вітчизни.

Для присутніх в залі близько 120 студентів і працівників історичного факультету першокурсники підготували цікаву концерту програму, веселі розіграші й конкурси. В другій частині програми відбулася святкова дискотека, після завершення якої розпочалася найурочистіша частина дійства – церемонія посвяти першокурсників у студенти. Цілий вечір у залі панувала піднесена атмосфера. Безумовно, що свою посвяту цьогорічні першокурсники запам’ятають на довго!

Попередня

Юлія Тимошенко прилетіла до Тернополя… через Ватикан

Наступна

Обсяги промислового зростання вересень до серпня зросли на 1,9%, а мишнобудування дало 16-відсотковий приріст – країна виходить з кризи!