• 18 Червня, 2021

За підтримки Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» відбувся відкритий чемпіонат України з Кіокушин – кан карате

Хлопці та дівчата віком від 8-ми до 17-ти років з різних областей України, у суботу,12 грудня в ТРК «Подоляни» змагалися за першість та перемогу у своїй віковій та ваговій категоріях.На турнірі були представлені каратисти з Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Київської, Житомирської, Полтавської, Кіровоградської, Миколаївської та Дніпропетровської областей.
За словами організаторів, представників Тернопільської обласної ГО Тернопільська обласна федерація Кіокушин – кан шогакукай карате, в Тернополі чемпіонат проводиться вже два роки поспіль і приурочений він пам’яті головного тренера Тернопільської обласної федерації Кушнірику Віталію Богдановичу.
Тернопільську область на чемпіонаті представили 11 спортсменів, семеро з яких зайняли призові місця. З приємністю вітаємо наших краян – призерів змагань: Хрущ Марту – I місце, Децик Олену – I місце, Мельничук Юлію – I та IV місця у різних вагових категоріях, Петльового Вадима – I місце, Слободянюк Діану – II місце, Хрущ Сергія – II місце та Зарічну Марію – III місце.
Окрім подарунків для переможців турніру, народний депутат України, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний надав спонсорську допомогу для проведення даного заходу.

Попередня

Увага! Оголошення

Наступна

Європа бачить Президентом України Юлію Тимошенко. Сама Тимошенко здатна проводити збалансовану зовнішню політику: проєвропейську, але із збереженням нормальних стосунків з Росією