• 14 Квітня, 2021

ВО «Свобода» вішає довгу «лапшу» на вуха тернополян, щоб підняти свій мізерний рейтинг

Не інакше як обманом та популізмом можна назвати останні заяви активістів місцевої партії ВО «Свобода».

З сторінок друкованих та електронних ЗМІ лунають «хвалебні оди» про те як «великі націоналісти» свободівці відстояли інтереси громади та дали дозвіл тернополянам на встановлення індивідуального опалення. Насправді ж брудний обман та присвоєння чужих лавр дуже притаманне цій політичній силі, а за останні два роки увійшли в щоденну звичку привладної в нашій області партії ВО «Свобода».

Знявши «лапшу» з вух Тернополя, варто пояснити людям, що відношення до проекту рішення про надання дозволу на встановлення індивідуального опалення  в квартирах, брехлива партія ВО «Свобода» узагалі не має. Дане рішення було ініційоване, підготоване та винесене на розгляд сесії міської ради головою  постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, благоустрою та надзвичайних ситуацій Юрієм Вереском, який є депутатом від партії ВО «Батьківщина». Щоб приплести своє ім’я до проекту, «великий» популіст від партії ВО«Свобода» Ігор Дулеба вніс поправку під час розгляду даного питання до назви даного документу, хоча і дурню очевидно, що така поправка жодним чином не змінила суті питання.

Краще б чесно, без притаманного їм популізму, депутати партії ВО «Свобода», представлені у міській раді та керуючі Тернопільською обласною радою, показали результат своєї «старанної» праці у відсотках підтримки жителів нашої області, адже звіту про роботу їхньої команди на благо краю за рік жителі Тернопільщини так і не почули.

Попередня

Депутат тернопільської міської ради від фракції «Батьківщина» Юрій Вересюк на останній сесії Тернопільської міської ради відстояв право жителів міста на встановлення індивідуального опалення

Наступна

Ще один ексклюзивний кований виріб, подарований партією «Батьківщина», прикрашатиме набережну тернопільського ставу