• 11 Квітня, 2021

Дорогі друзі!

Від щирого серця вітаю Вас з початком нового навчального року, з чудовим святом – Днем знань.

Воно рідне, трепетне і дороге для кожного, хто сьогодні відправляє своїх дітей до школи. Воно досі живе у наших шкільних альбомах, у нашій пам’яті, – те саме перше вересня, коли ми одного разу, переступивши поріг школи, стали на неймовірно захоплюючий шлях пізнання і відкриттів. Кожен з нас завдячує шкільним рокам своїм становленням і наступним здобутками. Мабуть, в цьому і є особливість цього свята.

А ще воно — справді першокласне! Для тисяч наших маленьких співвітчизників, які прийдуть у свої «перші» класи. І з цього часу для них буде багато чого вперше: знайомство з учителями і друзями, перші оцінки і успіхи, перші дорослі переживання.

Для мене День знань – це чудові спогади, усміхнені та щасливі обличчя дітлахів, зворушливі сльози на обличчях батьків, букети яскравих квітів. І хоча трішечки сумно, бо закінчилось літо, а разом з ним і канікули, але тільки постійне самовдосконалення робить людину людиною і по-справжньому наповнює наше життя.

Бажаю всім, хто сьогодні сяде за парти у шкільних класах і студентських аудиторіях, бути допитливими, наполегливими в отриманні нових знань. Вірю, що сьогоднішні учні – це гордість Батьківщини, її сьогоднішнє і майбутнє.

А вчителям та батькам хочу побажати мудрості та терпіння. Нехай високе покликання і життєва мудрість додає вам наснаги у вашій благородній місії навчати і виховувати нове покоління українців.

Лідер партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія ТИМОШЕНКО

Попередня

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти!

Наступна

Василь Деревляний: “Те, що Верховна Рада вирішила не проводити вибори в Тернопільській обласній раді, є подякою певним політичним силам за роботу на користь Віктора Януковича на президентських виборах”