• 18 Травня, 2021

Прокуратура Тернополя розпочала переслідування

Зрадники «Батьківщини», використовуючи свої родинні зв’язки в керівництві прокуратури міста Тернополя, почали замовляти фабрикацію справ на делегатів конференції, які запланували ввечері, 27 вересня змінити керівництво міської організації ВО «Батьківщина».

Після спроби рейдерського захоплення Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» прокуратура міста Тернополя розпочала переслідування тих членів партії, які відмовилися зраджувати своїх однодумців.

До окремих делегатів, які працюють на рядових посадах в бюджетній сфері поступили телефонні дзвінки з погрозами звільнення з роботи, щодо інших розпочався терор родичів. Метою термінового виклику в міську прокуратуру близьких до делегатів людей була спроба зірвати партійну конференцію. Однак, на конференцію прибули більшість з обраних делегатів, а тому її роботі ніщо не перешкодило.

Крім того нещодавно стало відомо, що запроданці, стараючись пояснити чи то виправдати свої ганебні дії, намагаються розмістити коментарі у місцевих ЗМІ. В свою чергу деякі редактори та власники мас-медіа, які поважають репутацію свого засобу масової інформації, зі зрадниками та запроданцями не хочуть мати нічого спільного і відмовляються від висвітлення брехні навіть за гроші. Ми вдячні їм за таку позицію.

Попередня

Конференція Тернопільської міської організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» обрала нове керівництво, а в районах області висунуто кандидатів в депутати місцевих рад та на посади сільських селищних міських голів

Наступна

Юлія Тимошенко заявляє, що всеукраїнський з’їзд \”Батьківщини\” наприкінці жовтня має намір ухвалити оновлену редакцію статуту партії, яка убезпечить партійні осередки від рейдерських атак з боку влади