• 17 Квітня, 2021

Тернопільська міська організація партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» підтримала кандидатуру Михайла Ратушняка на посаду Тернопільського міського голови та кандидатів в депутати міської ради, які висунуті «Народною Самообороною»

Під час другого етапу ІХ конференції Тернопільської міської організації партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» 15 жовтня 2010 року делегати розглянули ряд питань, серед яких підтримка кандидатів в депутати за пропорційною та мажоритарною системами, а також кандидата на посаду Тернопільського міського голови.

Партійці висловили про свою підтримку усіх кандидатів в депутати, що були висунуті від Тернопільської міської організації партії «Народна Самооборона» як в одномандатних мажоритарних округах, так і в багатомандатному виборчому окрузі. Також конференція вирішила підтримати декількох кандидатів в депутати, які балотуються в одномандатних мажоритарних округах від інших партій демократичного спрямування.

Підтримкою тернопільських бютівців заручився і кандидат на посаду Тернопільського міського голови Михайло Ратушняк, який був запрошений на партійну конференцію Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Прес-служба ТОО ВО «Батьківщина»

Попередня

Президія Політради партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» затвердила нового голову Тернопільської міської партійної організації

Наступна