• 17 Вересня, 2021

До уваги жителів Збаразького району!

Клеймо «зрадник» регіонали присвоїли ще 8 депутатам з демократичного табору.

Перед сесійним засіданням, де мав обиратися голова Збаразької районної ради, керівники депутатських фракцій демократичних сил у райраді домовилися не йти на сесію. За словами керівника фракції ВО «Батьківщина» в Збаразькій районній раді Олексія Кондрацького, відсутність кворуму мала показати антиукраїнській партії влади, що демократичні сили проти того, щоб регіоналка очолила Збаразьку райраду.

Однак, всупереч попереднім домовленостям, в залі з’явились і взяли участь у голосуванні на користь регіонала частина депутатів від УНП – 5 чоловік на чолі з Володимиром Гульовським (за президентства Ющенка займав посаду голови Збаразької РДА) та «Фронту змін» – один депутата, а також по одному представнику «Свободи» і нашої політичної сили.

— Ми вже підготували документи для виключення з лав партії зрадника, який порушив партійну дисципліну і, всупереч позиції ВО «Батьківщина», пішов на сесію та взяв участь в голосуванні, — заявив Олексій Кондрацький. — Сьогодні ж нехай осуд громади району заставить всіх цих депутатів сповна поплатитися за свій підлий вчинок!

Ганьба зрадникам та запроданцям Збаразького району!

Попередня

Партія влади купує депутатів на Тернопіллі

Наступна

Шановні працівники сільського господарства!