• 9 Травня, 2021

В селах Тернопільської області продовжує свою роботу «виїзна» приймальня громадян

У середу, 29 грудня працівники громадської приймальні народного депутата України Василя Деревляного побували в селищі Млинів та селі Беремівці Зборівського району.

Всі громадяни, що звернулися отримали безкоштовну юридичну консультацію, допомогу в підготовці позовних заяв до суду та звернень, адресованих у різні державні управління та структури для вирішення проблем по суті.

\"\"

Виїзний прийом громадян в селищі Млинівці Зборівського району

Основні питання, які хвилювали мешканці сіл Млинів та Беремівці: незадовільний стан доріг, встановлення зупинки громадського транспорту в с. Млинівці, відсутність шкільного автобуса, питання щодо компенсації невиплачених доплат громадянам, які мають статус «дитина війни».

Окрім того люди скаржилися, що в похилому віці з статусом «дитина війни» влада змушує їх судитися з власною ж державою, витрачати кошти та оббивати пороги для того, щоб отримати заслужену допомогу.

Голова Млинівецької сільради отримав консультацію щодо порядку виділення земельної ділянки для будівництва заводу по виробництві паливних гранул з соломи на території сільради. Відкриття такого заводу передбачає додаткові 120-150 робочих місць і це було б дуже важливим інвестиційним проектом не лише для селища, але й для всього Зборівського району.

\"\"

Виїзний прийом громадян в селі Беримівці Зборівського району

В селі Беримівці підняли актуальне питання з впорядкування міського сміттєзвалища Зборова, яке знаходиться на території Беримівської сільради, про стан якого забув міський голова Зборова.

Керівник депутатської фракції «Батьківщина» в Зборівській районній раді, голова Зборівської районної партійної організації Михайло Пінь пообіцяв беримівчанам, що фракція «Батьківщина» до найближчого засідання ради підготує питання для вирішення проблеми та впорядкування даного сміттєзвалища.

Попередня

Представники Тернопільської «Батьківщини» знову пікетували обласну прокуратуру

Наступна

Дорогі тернополяни та жителі Тернопільської області!