• 4 Серпня, 2021

За сприяння Шумської «Батьківщини» відбувся вже традиційний шаховий турнір

19 – 20 лютого в приміщенні Шумського районного центру позашкільної роботи, за сприяння Шумської районної партійної організації ВО «Батьківщина», відбувся 13 турнір за кубок курінних УПА «Кропиви – Крука» присвяченний 102 – ій річниці від дня народження Степана Бандери.

В турнірі взяли участь 22 шахісти з різних куточків України. До учасників змагань з вступним словом звернувся голова Шумської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександр Макаревич, який зазначив що «дуже приємно бачити значну кількість учасників, і це означає, що цю традицію потрібно підтримувати й надалі», варто зазначити, що турнір за сприяння партії «Батьківщина» проводиться вже декілька років поспіль.

\"\"

З захопленням слухали присутні розповідь члена УПА п.Марії Паламар (псевдо «Чайка») про історію упівського штабу в селі Антонівцях, про героїчну відвагу курінних УПА Крука (Івана Климишина) та Кропиви (Василя Процюка) та про страшні події початку 40 – их років ХХ ст. на теренах Шумщини.

За підсумками 7 турів, переможцем турніру став майстер спорту Олег Поліщук з Івано – Франківщини, друге місце дісталося мешканцю міста Кременець Тернопільської області Олегу Пелеху, замкнув трійку призерів 56-річний тернополянин Іван Хабінець.

\"\"

Переможцям турніру вручено грошові нагороди та інші подарунки, а також цінні призи дісталися найстаршому та наймолодшому учасникам турніру. Заохочувальні подарунки голова Шумської районної організації ВО «Батьківщина» О.Л. Макаревич вручив всім учасникам турніру.

Попередня

Скажіть Януковичу, ЩО ви ПРО НЬОГО думаєте