• 30 Липня, 2021

Зборівська районна рада виступила на захист Тернопільської області від так званої адмінреформи, запропонованої антиукраїнською владою в державі

Розглянувши та обговоривши звернення народного депутата України Василя Деревляного, пропозицію президії районної ради та керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування» депутати Зборівської районної ради прийняли звернення до Президента, Верховної Ради та Кабінету Міністрів України з приводу недопущення ліквідації Тернопільської області.

До вашої уваги проект рішення та текст звернення депутатів Зборівської районної ради:

\"\"

Нагадаємо, що з метою захисту Тернопільської області від проведення режимом Януковича адмінреформи, під час якої спочатку відбувається укрупнення районів, а згодом це може призвести до зникнення Тернопільської області народний депутат України Василь Деревляний підготував письмове звернення до всіх міських, районних та обласної рад Тернопілля, з проханням, щоб на своїх сесіях депутати приймали звернення до Президента з вимогою недопущення ліквідації Тернопільської області під час так званої адміністративної реформи.

Попередня

Зборівська районна рада повідомила Януковичу, що не допустить закриття закладів соціально-культурної сфери району

Наступна

Партія «Батьківщина» повністю підтримує всі вимоги освітян