• 8 Грудня, 2021

Креатив Могильова не має меж

Нова ідея від керівництва МВС – від сьогодні за кожною делегацією з усіх областей України «закріпили» смотрящих.
Про це, 11 серпня повідомив заступник голови ТОО «ВО «Батьківщина» Володимир Бойко з акції протесту у Києві.

«По чотири правоохоронців в цивільному на любительські камери розпочали зйомку своїх краян. Очевидно, що столичним міліціонерам немає змісту фільмувати жителів Дніпропетровської, Львівської чи Тернопільської областей. А от для майбутнього шантажу чи погроз, місцеві «охоронці» правопорядку легко можуть «пришити» інформацію про будь-кого з своїх краян, їх родичів», – переконаний В.Бойко.

До того ж, за його словами, така ініціатива Могильва є своєрідною психолочіною атакою проти мітингувальників.

«На щастя, глибока віра у перемогу та необхідності протистояти до останнього правлячому антиукраїнському режиму є сильнішими за будь-які провокативні дії міліції чи інших маріонеток влади», – зауважив Володимир Бойко.

Попередня

Василь Деревляний: «Акції спротиву не припиняться, а відбуватимуться як у Києві, так і всіх містечках України»

Наступна

МВС поширює неправдиві повідомлення на замовлення Партії регіонів