• 14 Квітня, 2021

Василь Деревляний вкотре виступив на захист сільгоспвиробників

Народний депутат України, голова ТОО «ВО «Батьківщина» Василь Деревляний направив депутатське звернення на ім’я начальника обласного управління СБУ, МВС та прокурора Тернопільської області з проханням вжити заходи, спрямовані на припинення рекету з боку представників влади проти керівників сільськогосподарських підприємств і фермерів краю.

Про це повідомив Василь Деревляний під час прес-конференції, 16 серпня.

«До мене надійшла інформація, що з ініціативи голів Теребовлянської, Борщівської та інших районних адміністрацій поставлено завдання кожному керівнику сільськогосподарського підприємства і фермеру сплатити по 50 гривень за кожен гектар землі. Якщо хтось має 1000 га, то повинен заплатити 50 тисяч гривень. Але беруть не грошима, а зерном. Вантажівки приїжджають одразу на тік», – прокоментував Василь Деревляний.

На думку народного депутата, у такий спосіб формується резервний фонд, який потім використовуватиметься у виборчій компанії партією влади.

У своєму зверненні, Василь Деревляний просить силові структури зупинити порушення законодавства і притягнути винних до відповідальності.

До вашої уваги текст депутатського звернення:

\"\"

Попередня

Українська демократія відійшла в історію

Наступна

Василь Деревляний: «Тернопільська обласна організація «ВО «Батьківщина» готова до більш радикальних заходів протесту»