• 7 Березня, 2021

Понад п’ять з половиною тисяч підписів вже віддали тернополяни за розпуск парламенту та відставку президента

Представники партії «Батьківщина» на Тернопільщині зібрали 5 562 підписів жителів області під вимогами:
негайної відставки Віктора Януковича з поста президента і проведення дострокових президентських виборів,
дострокового розпуску Верховної Ради, більшості депутатів якої обслуговує Януковича, забувши про обов’язки перед виборцям.

Збір підписів відбувається щосуботи та неділі у наметах партії ВО «Батьківщина» в місті Тернополі та райцентрах області.

Варто зазначити, що за три останні місяці, лише у місті Тернополі, надати допомогу партії «Батьківщина» у опозиційній боротьбі, зголосилося понад тисячу тернополян, які не є члена партії ВО «Батьківщина». Це люди різного віку, які звернулися до Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» з проханням долучати їх до акцій протесту, мітингів проти чинної влади в Україні та на підтримку лідера опозиції та партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» щиро вдячна жителям Тернопільщини за активну громадську позицію.

Read Previous

У злочині, в якому обвинувачують Михайла Піня, винен державний виконавець із Житомирщини

Read Next

Олександр Турчинов: Існує реальна загроза життю і здоров’ю Юлії Тимошенко