• 5 Грудня, 2021

Тернопільська «Батьківщина молода» допомогла cвятому Миколаю

У неділю, 18 грудня напередодні Дня cвятого Миколая, представники Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО «Батьківщина молода» завітали з солодкими подарунками до вихованців Тернопільського обласного комунального будинку для дітей шкільного віку.

\"\"

«Оскільки роботи з приготувань до свята дуже багато, ми вирішили допомагати Миколаю в цій нелегкій і відповідальній справі», – зазначив голова ТОМГО ВМГО «Батьківщина молода» Ігор Дмитерко.

\"\"

«Небесного чудотворця люблять усі: і дорослі, і малі. Щороку вранці 19 грудня ми зазираємо під подушку, в пошуках омріяного подарунку. Звісно, дітлахи очікують цього свята з особливим трепетом. Вони вірять у дива, в те, що мрії збуваються, і святий Миколай нікого не забуде. Він завітає в кожну домівку, до кожної дитини. А тих діток, котрі через життєві обставини залишилися без батьківської уваги та тепла, він відвідує насамперед», – наголосив Ігор Дмитерко.

Попередня

З матеріалів справи Юлії Тимошенко зникли докази, які підтверджують її невинуватість

Наступна

Міська організація партії «Батьківщина» привітала діток із Днем святого Миколая