• 22 Вересня, 2021

«Батьківщина» вшанувала пам\’ять Героя України Степана Бандери

Традиційно, вже декілька років поспіль 1 січня ВО «Батьківщина» на Тернопіллі відзначає День народження Провідника української нації Степана Бандери.

Сьогодні, 1 січня 2012 року партійний актив «Батьківщини» міста Тернополя, представники Тернопільської та Зборівської районних організацій та ТОГМО ВМГО «Батьківщина молода» долучилися до святкування Дня народження С.Бандери.

\"\"

–       І в часи Степана Бандери, і сьогодні стоїть питання, чому влада переслідує українських патріотів? Як не дивно, відповідь залишається однаковою – переслідування відбуваються виключно тому, що влада боїться могутності українських патріотів, – зазначив у своєму виступі перший заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Володимир Бойко. – Та могутній дух українців залишається незламним.

\"\"

Біля пам’ятника Степанові Бандері партійці виконали Державний гімн України.

\"\"

Варто зазначити, що саме за ініціативи народного депутата України Василя Деревляного, Верховна Рада України у 2009 році ухвалила законопроект про святкування на загальнодержавному рівні 100-річчя від Дня народження С.Бандери. Також, за сприяння голови ТОО ВО «Батьківщина» Василя Деревляного було відзнято документальний фільм про нього, а згодом, видано книгу-тритомник (автор – В.Сергійчук) про життя та боротьбу Героя України, лідера Організації українських націоналістів в 1930-1950 роках.

Саме Василь Тимофійович та представники партії «Батьківщина» в районах області подбали, щоб практично кожна бібліотека Тернопілля була забезпечена правдивою літературою про істинного борця за волю України, Провідника української нації Степана Бандеру.

Попередня

Батьківщина закликає українців проігнорувати новорічне звернення тирана Януковича

Наступна

На Майдані прихильники привітали Юлію Тимошенко з Новим роком (ВІДЕО)