• 13 Квітня, 2021

Для розгляду проблем Тернопільщини Азаров зігнорував Хоптянами та звернувся напряму до Міністра фінансів

Реагуючи на звернення громадян Василь Деревляний як народний депутат направив депутатське звернення Прем’єр-міністру України щодо недофінансування потреб дошкільних закладів на Тернопільщині.

Мова йшла про сотні тисяч гривень, які не отримали дитячі садочки Бучацького та Гусятинського районів Тернопільської області на харчування дітей.

\"\"

У проміжній відповіді, Прем’єр-міністр повідомив народному депутатові про те, що проблемним питання Тернопільщини займатиметься Міністр фінансів України Колобов Ю.В.

\"\"

Досить дивно, адже зазвичай усі регіональні питання передусім адресують представникам виконавчої влади регіону. Якщо ж місцевий можновладець не в силі вирішити проблеми, її передають на вищі щаблі. В даному ж випадку Прем’єр-міністр зігнорував місцевими можновладцями. А може просто вирішив не витрачати даремно «казьонного» паперу  для звернення до безтолкових підопічних: очільника Тернопільської ОДА Хоптяна та його дружини – голови Гусятинської РДА?

Попередня

Василь Деревляний: «Владі байдужі не лише законність, права громадян, але і здоров’я жителів нашої області»

Наступна

У Стаханові напали на заступника голови Луганської «Батьківщини»