• 14 Квітня, 2021

«Батьківщина» впевнена у перемозі Володимира Бойка

Заяви про нібито зняття кандидата в народні депутати у 165 виборчому окрузі від «Батьківщини» є брудною брехнею опонентів. Володимир Богданович Бойко, який балотується від Об’єднаної опозиції, залишається єдиним, узгодженим кандидатом, який здатний перемогти в окрузі.

Про це повідомив заступник голови партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко.

Варто зазначити, що в понеділок, 15 жовтня, відбувся з’їзд партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», де розглядалось питання щодо зняття з виборів окремих кандидатів. Проте, кандидатів із Тернопільщини ніхто не мав наміру відкликати. Основною причиною таких дій стали впевнені позиції представників «Батьківщини», які є основними претендентами на перемогу.

Окрім цього, «Батьківщина» навіть не розглядає ймовірності зняття своїх висуванців на користь тих кандидатів, які встигли попрацювати у владі Януковича, але сьогодні переметнулись до інших партій та назвали себе опозиціонерами.

Попередня

Володимир Бойко завітав до бережанського Музею книги

Наступна

З’їзд «Батьківщини» змусив представників РУХу зняти свої кандидатури на користь єдиних кандидатів від опозиції