• 14 Квітня, 2021

Не встигнувши розпочати роботу, нова Верховна Рада вже порушує закон, – Олександр Турчинов

Верховна Рада VII скликання, намагаючись надшвидкими темпами затвердити новий склад уряду, вже з перших годин своєї роботи порушує Конституцію і закон про регламент.

Про це сьогодні заявив народний депутат, голова Політради Об\’єднаної опозиції \”Батьківщина\” Олександр Турчинов.

\”Перед тим, як обирати новий склад уряду, в парламенті повинен відзвітувати попередній. Тільки після цього кандидат на прем\’єрську посаду має право пройти процедуру погодження по всім комітетам, і поспілкувавшись з усіма політичними фракціями, які мають бажання його послухати, уже має виходити на голосування у Верховній Раді\”, – сказав Турчинов.

За його словами, до того часу поки не будуть сформовані комітети, говорити про голосування щодо кандидатури прем\’єр-міністра – «це грубе порушення, яке опозиція не повинна допустити».

Попередня

Тернопільська міська молодіжна громадська організація ВМГО «Батьківщина молода» розпочала допомогу святому Миколаєві

Наступна

Опозиція вимагає, щоб депутати голосували особисто