• 13 Квітня, 2021

24 народні депутати вимагають в Януковича звільнити трьох голів райдержадміністрацій на Тернопільщині

24 народні депутати України, члени фракції «Батьківщина», підписали депутатське звернення до Президента України Віктора Януковича з вимогою звільнити голову Бережанської районної державної адміністрації Ярослава Триньку, голову Лановецької районної державної адміністрації Віктора Морозюка, голову Монастириської районної державної адміністрації Івана Білика.

Про це повідомив народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Володимир Бойко.

Нардепи у своєму зверненні висловили обурення діями чиновників щодо роздачі земель родичам чиновників. Окрім цього, народні обранці звернули увагу глави держави й на недостатні показники діяльності керівників місцевих органів виконавчої влади.

Деталі у тексті колективного депутатського звернення.

\"\" \"\"

Попередня

Сотні представників та прихильників «Батьківщини» Тернопільщини взяли участь у Всеукраїнській акції «Вставай, Україно!» ОНОВЛЕНО

Наступна