• 14 Квітня, 2021

За сприяння народного депутата України Василя Деревляного у вересні на Тернопільщині відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань транспорту і зв’язку

Сьогодні відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку, на якому були присутні майже усі члени Комітету, представники усіх парламентських фракцій. На засіданні, зокрема, розглядалося ініційоване народним депутатом України В.Деревляним питання проведення виїзного засідання Комітету у Тернопільській області.

Рішення про проведення виїзного засідання у вересні було підтримано одноголосно всіма присутніми на засіданні народними депутатами України – членами Комітету.

Отож на вересневому засіданні розглядатимуть наступні питання:

1. Стан автомобільних доріг та дорожнього господарства (функціонування і розвиток мережі автомобільних доріг області; матеріально – технічна база дорожнього господарства області);

2. Організація перевезень пасажирів та багатотонного вантажу автомобільним транспортом (рівень безпеки, рівень комфорту перевезень пасажирів, виконання перевізниками рейсів; врегулювання питання руху дорогами області великих вантажних автомобілів, вага яких із вантажем становить 30 – 40 тонн);

3. Проблемні питання функціонування залізничного транспорту (підвищення пропускної спроможності залізниці та зменшення часу руху поїздів,  впровадження руху швидкісного поїзду через станцію Тернопіль у напрямку Києва);

4. Відновлення роботи та розвиток інфраструктури Тернопільського аеропорту (відновлення авіарейсу Тернопіль – Київ – Тернопіль, налагодження регулярного міжнародного сполучення).

Попередня

За законністю у справі забруднення довкілля слідкуватиме обласна прокуратура під контролем Генпрокуратури

Наступна

«Батьківщина» вимагає особистої доповіді Януковича у парламенті