• 29 Червня, 2022

МВС порушило кримінальну справу стосовно закупівлі ліків за завищеними цінами

Міністерство внутрішніх справ розпочало кримінальне провадження за фактом закупівлі службовцями Міністерства охорони здоров’я лікарських засобів за завищеними цінами.

Про це МВС повідомило у відповідь на депутатське звернення заступника голови партії «Батьківщина», народного депутата Павла Петренка.

У документі зазначено, що Печерське районне управління ГУ МВС України розпочало досудове розслідування в кримінальному провадженні фактів неправомірних дій службовців МОЗу при закупівлі лікарських засобів «Золдрія», «Ондансетрон» та «Депо-провера» за завищеними цінами. Зокрема, посадовцям інкримінують зловживання владою та службовим становищем.

У відповіді Міністерства внутрішніх справ також наголошується, що Головне слідче управління МВС взяло хід цього досудового розслідування на особистий контроль та зобов’язало керівництво Печерського райуправління МВС ужити вичерпних заходів для повного та неупередженого дослідження всіх обставин.

Попередня

Жителі Гусятинщини розповіли депутату про свої проблеми

Наступна

Як польські волонтери впорядковували кладовище на Тернопільщині