• 29 Червня, 2022

Тернопільська міська «Батьківщина» розпочала збір підписів під зверненням до Європейського суду з прав людини

Тернопільська міська організація партії «ВО «Батьківщина» розпочала збір підписів громадян України під зверненням до Європейського суду з прав людини у справі за скаргою Юлії Тимошенко.

«Юлія Тимошенко, з одного боку – така ж як і всі ми проста громадянка України. З іншого, – державний діяч, за яку на президентських виборах 2010 року проголосувало понад 12 мільйонів виборців. Мільйони людей воліють підтримати її і на президентських виборах 2015 року, бо саме з нею, як загальнонаціональним лідером, пов\’язують свої плани на звільнення своєї країни від кримінального клептократичного режиму та на зміни в країні відповідно до європейських стандартів. Юлія Тимошенко була, є і надалі залишатиметься головним політичним опонентом Януковича. її кримінальне переслідування та ув\’язнення Янукович розглядає як спосіб не допустити її до участі у виборах глави держави. Це порушує права на лише Юлії Тимошенко, але й мільйонів її співвітчизників, які позбавляються можливості проголосувати за свого кандидата» – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, що 31 липня 2013 року набрало чинності рішення Європейського суду з прав людини, «яким визнано, що Юлія Тимошенко була незаконно арештована і незаконно ув’язнена».

Просимо активно долучатися до підписання звернення громадян України до Європейського суду з прав людини у агітаційних наметах міста!

Попередня

Два роки ув\’язнення Тимошенко: наслідки для режиму, опозиції і країни

Наступна

Депутати «Батьківщини» обговорили з Юлією Тимошенко стратегію перемоги на президентських виборах, – Арсеній Яценюк