• 4 Серпня, 2021

Заява Юлії Тимошенко з приводу сепаратистського «шабашу» на Донбасі

Захоплення сепаратистами за підтримки російських спецслужб будівель Донецької та Харківської обладміністрацій та Луганського Управління СБУ є прямим продовженням агресії Росії проти України.

Потрібно чітко усвідомлювати, що метою цієї агресії є анексія українського Сходу за кримським сценарієм.

Звертаюсь до представників влади з вимогою вжити дієвих заходів щодо знешкодження терористів та унеможливити подібні події в майбутньому. На Вашому боці зараз не тільки закон, а й українське суспільство. Сьогодні в державі є всі необхідні сили для швидкої та адекватної протидії сепаратистам та диверсантам. На додачу до цього, наші громадяни на Харківщині, Донеччині та Луганщині також виступають проти поділу країни.

Українські громадяни і Сходу, і Заходу одностайно засудили спроби Путіна втрутитись у внутрішні справи України та його військову агресію у Криму. Тому будь-які спроби розколоти країну з боку Кремля та його маріонеток не тільки будуть відкинуті, але й викличуть рішучий спротив українського суспільства. На жаль, вжиті санкції з боку Сполучених Штатів Америки та Європейського Союзу сьогодні не зупиняють агресора. Тому я закликаю лідерів демократичного світу до застосування більш жорстких заходів.

Україна єдина як ніколи.

Слава Україні!

P.S. Негайно вилітаю до Донецька.

Попередня

Спільна заява Тернопільської та Чернівецької обласних партійних організацій ВО “Батьківщина”

Наступна

Кримський сценарій на Сході України не пройде, – Юлія Тимошенко