• 16 Жовтня, 2021

Тернопільська міська «Батьківщина» розпочала збір коштів для кращого укомплектування новопризваних бійців

Днями до міської партії організації ВО «Батьківщина» звернулася наша партійка тернополянка, чоловік якої знаходиться на тренувальній військовій базі у Львівській області. Жінка розповіла, що не дивлячись на державне забезпечення, не всі новопризвані військовослужбовці є достатньо укомплектованими для несення служби в зоні АТО.

«За словами нашої партійки, форми та взуття, які видають нашим бійцям, не зовсім відповідають порі року, є надто холодними, та й, хотіло б ся, щоб бронежилети були з вищим рівнем захисту. На жаль, не всі сім’ї мають достатньо фінансів, щоб самостійно придбати для свого призовника хорошу форму та відповідні засоби захисту. Тому, на вчорашньому засідання бюро Тернопільської міської організації ми прийняли рішення про початок збору коштів для кращого укомплектування наших захисників», – розповів активіст Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина Віктор Мричко.

Першу зібрану суму буде передано наприкінці наступного тижня.

Попередня

Методичні рекомендації щодо соціального та правового захисту військовослужбовців

Наступна

Тернопільщина молиться за здоров’я Надії Савченко