• 20 Січня, 2022

Представники «Батьківщини» в Тернополі вшанували Великого Кобзаря

Понад три десятки представників Тернопільської обласної, міської та районної організацій ВО «Батьківщина» прийшли, щоб вшанувати пам’ять Велета українського духу та слова Тараса Григоровича Шевченка.

З нагоди Дня народження Великого Кобзаря в Центрі Тернополя зібралися представники громадськості, волонтери, під жовто-блакитними та червоно-чорними стягами прийшли і представники «Батьківщини». Піднісши квіти до пам’ятника Шевченка, присутні привітали Безсмертного Тараса виконанням Його пророчої поезії та лірики.

«Ми щороку беремо участь у вшануванні Великого Кобзаря. Цьогорічний захід, порівняно з попередніми роками, був доволі малолюдним, проте, як ніколи, душевним. Оскільки влада відсторонилася від урочистостей, громадськість взяла ініціативу у власні руки. Без пафосу, популізму, так щиро ми просто слухали, декламували вірші, співали пісні – поезію Тараса Шевченка. Його пророчі слова створювали дивовижну присутність Тараса Григоровича посеред нас», – резюмував голова Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Андрій Артимович.

IMG_20150309_120017 IMG_20150309_120153IMG_20150309_120340 IMG_20150309_121253 IMG_20150309_120245IMG_20150309_122228

Попередня

Верховна Рада підтримала законопроект щодо волонтерства, ініційований «Батьківщиною»

Наступна