• 29 Листопада, 2021

Тернопільщина молиться за здоров’я Надії Савченко

Сьогодні, 1 березня у більшості традиційних українських церквах Тернопільщини парафіяни моляться за здоров’я нескореної кремлівської бранки, народного депутата України від партії ВО «Батьківщина», патріота України Надії Савченко. Про це повідомив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.
«Ми постійно молимося за Надію, наші партійці, від початку її оголошення про голодування, давали за здоров’я Надії під час недільних літургій в храмах Тернопільщини. Після її листа-звернення, ми порадилися і вирішили, що ця неділя має стати особливо наповненою молитвами за її здоров’я, бо саме молитва – є найбільшою підтримкою і допомогою для людини, яка так її потребує. Тому сьогодні, практично у всіх традиційних українських церквах Тернопільщини, наші партійці дали за здоров’я Надії і запалили свічки в молитві за неї», – розповів Василь Деревляний.
За його словами, з вівторка, 3 березня партійці «Батьківщини» збиратимуть підписи на підтримку Надії Савченко в наметах, які будуть розміщені в місті Тернополі та районах області.
«Ми закликаємо тернополян та жителів області молитися за Надію, долучатися до всіх заходів на її підтримку. Так, сьогодні делегація представників Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» знаходиться на Софійській площі в Києві, де о 13.00 відбудеться міжконфесійний молебень «За Україну, за Мир, за Надію», – підкреслив політик.
Також Василь Деревляний застеріг політичні, громадські організації та окремих політиків, організовуючи акції на підтримку Надії, ні в якому разі не займатися маніпуляцією громадської думки на власну користь, для самопіару та задоволення особистих амбіцій.

Попередня

Тернопільська міська «Батьківщина» розпочала збір коштів для кращого укомплектування новопризваних бійців

Наступна

ІНФОРМАЦІЯ про роботу депутатів фракції партії ВО «Батьківщина» у Бережанській районній раді