• 29 Листопада, 2021

Партійці «Батьківщини» на Тернопільщині зустрілися з народним депутатом

12 липня відбулася зустріч народного депутата України, представника фракції ВО «Батьківщина» Вадима Івченка з партійним активом Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина».
На зустріч приїхали делегації з усіх районних партійних організацій Тернопільщини та міста Тернополя.
Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний довів до відома партійців завдання та цілі, поставлені керівництвом партії.
Народний депутат Вадим Івченко розповів про роботу фракції ВО «Батьківщина» у парламенті, про законодавчі ініціативи в газулях: сільського господарства, земельних відносин та місцевого самоврядування. Політик відповів на запитання членів партії, які взяли активну участь в обговоренні загальнодержавних та партійних подій.
«Вчора, на запрошення екс-народного депутата України, керівника обласної партійної організації “Батьківщина” Василя Деревляного, відвідав м. Тернопіль та зустрівся з депутатами всіх рівнів ВО “Батьківщина”, а також кандидатами в депутати на місцевих виборах.
Питань, які потрібно було обговорити – дуже багато: починаючи з подій в Мукачевому та закінчуючи проблемою низького прожиткового мінімуму та маленьких заробітних плат та пенсій в країні, на які людина прожити не може. Як можна цьому зарадити, як допомогти самим нужденним? Що повинні зробити парламентарі, аби покращити життя людей… Присутні надавали досить цікаві пропозиції, які я сьогодні представив на засіданні фракції», – резюмував свій візит на Тернопільщину народний депутат.

Фото Віктора Феськіва

Попередня

Тернопільська обласна «Батьківщина» запрошує всіх однопартійців на прощу до Зарваниці(оновлено)

Наступна