• 20 Січня, 2022

Понад 204 га. землі на Тернопільщі виділили воїнам АТО

IMG_20150721_145537Про це сьогодні під час брифінгу повідомив перший заступник голови Тернопільської ОДА, представник партії ВО «Батьківщина» Іван Крисак.
За його словами, вже вдалося задовільнити 97% клопотань, що надійшли від сімей та самих воїнів, які захищають нашу країну на Сході.
«Від початку так званої антитерористичної операції, до Тернопільської ОДА звернулося близько 1400 бійців – наших земляків – про виділення земельних ділянок. Лише по місті Тернополі, ми отримали 650 заяв. З 204 гектарів земельних ділянок, виділених для воїнів АТО, 45 га. надано під житлове будівництво, понад 90 – для господарських потреб, решта – присадибні ділянки», – розповів Іван Крисак.
Як відповідальний за процес спорудження оборонних об’єктів в зоні проведення АТО, перший заступник голови Тернопільської ОДА зазначив, що Тернопільщина випереджає плани по завершенні будівництва, поставлені Кабміном.
«Згідно постанови Кабінету Міністрів України №107, наша область отримала завдання щодо спорудження 4 об’єктів оборонного характеру. Ці об’єкти, 2 поблизу м. Попасне та ще 2 біля м. Золоте, «прострілюються», тому працювати нашим будівельникам було не просто, ми проводили часті ротації. Але дві оборонні споруди вже збудовані, туди вже поселилися наші військові. Інші два об’єкти знаходяться на етапі завершення. Згідно Постанови Кабміну, ми мали завершити будівництво до 28 серпня, але ми випереджаємо ці терміни і плануємо здачу цих 2 об’єктів на 10 серпня», – розповів представник «Батьківщини» Іван Крисак.
Нагадаємо, що будівельні роботи на Сході тернопільські будівельники розпочали 18 квітня цього року.

Попередня

«Ми маємо велику віру, бо самі переконалися у чудотворності Зарваницької Матінки Божої», – Василь Деревляний

Наступна

«Батьківщина» підтримала направлення до Конституційного суду змін до Конституції щодо децентралізації