• 21 Вересня, 2021

Тернопільська міська партійна організація ВО «Батьківщина» запрошує тернополян до діалогу

16 липня Тернопільська міська партійна організація «Батьківщина» виставила перший намет на Театральній площі Тернополя, щоб дізнатися думку містян з актуальних на сьогодні питань.
«Ми вирішили провести такий собі діалог з тернополянами, бо нам дійсно важлива їх думка. Ми запитуємо їх про нові тарифи на комуналку, з якими бореться наш лідер та парламентська фракція, про адмінреформу, яка, ми продовжуємо наполягати, має бути добровільним об’єднанням територіальних громад. Ми підняли питання люстрації можновладців, якого вимагав Майдан і, найголовніше, ми поцікавилися в наших краян: що найперше мають зробити депутати, яких вони оберуть до місцевих рад. Ці відповіді допоможуть нам зробити висновки у своїй роботі, намітити плани щодо майбутньої діяльності», – розповів заступник голови Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина» Віктор Мричко.
За словами партійців, у бідні в наметі «Батьківщини» на центральній площі міста, тернополяни зможуть отримати листівки з запитаннями. В листівці всього п’ять запитань, на які кожен охочий може з легкістю відповісти. Попередньо, акція буде тривати до кінця наступного тижня.
Тернопільські батьківщинівці просять тернополян бути активними і щирими в своїх відповідях.

Попередня

Надія Савченко: Будемо боротися до переможного кінця