• 20 Січня, 2022

З нагоди Покрови «Батьківщина» привітала тернопільських воїнів АТО та волонтерів (фото)

15 жовтня громадська організація «Спілка бійців та волонтерів АТО «Сила України» спільно з Тернопільською партійною організацією ВО «Батьківщина» привітали тернопільських захисників та волонтерів з Покровою.

З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників України в Тернопільській обласній філармонії відбувся урочистий концерт.
Кандидат на міського голову Тернополя від «Батьківщини» Михайло Ратушняк викупив квитки в філармонії для запрошених, серед яких: тернопільські воїни АТО, волонтери та громадські активісти. Наприкінці концерту їх було нагороджено за жертовність та працю на благо України.
«Я переконаний, ці люди, що ризикували своїм життям за Україну достойні значно більшої шани та уваги, якої недоотримують сьогодні від вищої влади. Ми чим можемо допомагаємо тим, що на Сході, їх сім’ям. Серед наших партійців є чимало бійців, що зараз перебувають в АТО, серед них кандидати в депутати: Володимир Бойко (з Тернополя), а Степан Цяпа (з Підгаєць) та командир батальйону «Тернопіль» Володимир Катрук (м. Тернопіль) зараз на ротації. Є й волонтери, які возять допомогу землякам на передову. Ми шануємо працю та жертовність кожного. Тому, з нагоди такого великого релігійного та національного свята, ми долучилися до виготовлення нагород – іменних орденів та медалей для тернопільських захисників. Воїнам УПА, яких ми також запросили на концерт, ми також подарували збірки книг професора історії Володимира Сергійчука про Степана Бандеру. Подвиги воїнів ОУН-УПА, як і подвиги та жертовність наших сучасних Героїв важко переоцінити», – наголосив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.
Концерт завершився виконанням гімну УПА та «Боже Великий Єдиний».

Після нагородження та концерту, кандидати від партії «Батьківщина»: Василь Деревляний, Михайло Ратушняк, Зеновій Гладчук разом з нагородженими та тернополянами піднесли квіти до пам’яника Провідникові української нації Степану Бандері. Адже саме в цей день, 15 жовтня (56 років назад) Степан Бандера загинув від рук агента НКВД.

Попередня

Дмитро Ярош подякував Михайлові Ратушняку та його однодумцям

Наступна

Михайло Ратушняк: «Статут принципового господаря – необхідна передумова чесної і професійної влади»