• 16 Жовтня, 2021

Михайло Ратушняк: «37-річна «Нива» має жити!»

Кандидат на посаду тернопільського міського голови від ВО «Батьківщина» Михайло Ратушняк прийняв рішення фінансово допомогти футбольному клубу «Нива» дограти матчі цьогорічного сезону.

– За останні роки я не вперше матеріально підтримую «Ниву», яка переживає далеко не кращі часи. Завжди робив це не для розголосу і не заради здобуття дешевого авторитету у середовищі чисельних вболівальників футбольного клубу. Відтак, публічна вдячність керівництва та футболістів «Ниви» за посильний внесок для поїздки у Маріуполь стала для мене приємною несподіванкою, – зізнався Михайло Ратушняк.

За його словами, спортивний Тернопіль не заслуговує на те, щоб такий титулований футбольний клуб з давніми традиціями і 37-річною історією був дискваліфікований з чемпіонату за невиїзди на матчі.

– Хоча «Нива» належить кіпрській компанії, коріння якої ховається у Львові, проте, насправді, її уже більше, як півроку, утримує будівельна компанія «Інвест-Родина». Я розумію, що підприємцям самотужки робити це досить складно. Саме тому, після перемовин з директором «Інвест-Родини», я прийняв непросте для себе рішення і, всупереч прогнозам скептиків, вирішив фінансово допомогти «Ниві» дограти матчі цьогорічного сезону, – сказав Михайло Ратушняк. – Переконаний, що нова міська рада під моїм головуванням зуміє виправити ситуацію, прийме всі необхідні рішення, щоб вже наступної весни «Нива» радувала своїх вболівальників і всіх тернополян змістовною грою та новими перемогами.

Попередня

Михайло Ратушняк: «Статут принципового господаря – необхідна передумова чесної і професійної влади»

Наступна

Заява Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» з приводу друку додаткових бюлетенів на тернопільській друкарні