• 29 Листопада, 2021

Тернопільська обласна організація взяла участь в урочистому з’їзді партії ВО “Батьківщина”. ФОТО

Представники партії ВО “Батьківщина” з усіх районів Тернопільщини взяли участь в урочистому з’їзді депутатів місцевих рад від партії ВО “Батьківщина” в Києві, 12 грудня.

Учасниками заходу були: 33 новообрані мери, 500 селищних та сільських голів, понад 8000 депутатів, обраних від«Батьківщини» на місцевих виборах, голови обласних партійних організацій, члени фракції «Батьківщина» у Верховній Раді України, а також представники іноземних дипломатичних місій та інші почесні гості.

Загалом, «Батьківщина» зібрала на урочистий з’їзд понад 9000 осіб.

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко виступила з промовою, у якій підвела підсумки місцевих виборів і проаналізувала результати, яких досягла «Батьківщина».

Під час церемонії нагородження, лідер “Батьківщини” особисто привітала та вручила почесні грамоти переможцям виборів. Серед нагороджених і представники Тернопільщини: четверо голів міських рад Підгаєць, Бучача, Борщева та Бережан. За вагомі результати та перемогу на виборах нарогороджено голів Увислівської сільської ради та голову Озернянського об’єднання територіальних громад. Почесне перше місце за найвищий результат – 57% підтримки виборців серед райцентрів України нагороду та подяку від Юлії Тимошенко отримала Підгаєцька міська організації ВО “Батьківщина”.

“Ми задоволені нашими переможцями, пишаємося командою, яка  чесно та сумлінно провела цю виборчу компанію. Можливо ми показали й не найкращий результат серед областей, але нам вдалося відновити свої позиції і вдвічі примножити результат, порівняно з минулими виборами”, – підкреслив Василь Деревляний.

Попередня

Юлія Тимошенко: Завдання «Батьківщини» – стати совістю місцевих рад

Наступна

Василь Деревляний запропонував відновити ділог між підприємцями та обласною радою