• 20 Січня, 2022

В міських радах Тернопільщини “Батьківщина” ініціювала звернення з приводу завишених тарифів на ЖКП

Шість  міських рад на Тернопільщині підтримали ініціативу фракцій “Батьківщина” про необхідність введення мораторію на необгрунтовано завишені тарифи на житлово-комінальні послуги (ЖКП) для населення.

Звернення до керівництва країни та НКРЕ  з вимогою – встановити мораторій на тарифи ЖКП вже прийняли: Тернопільська, Копичинецька, Збаразька,  Почаївська, Підгаєцька та Монастириська міські ради.

Депутати Лановецької міської рада не підтримала пропозиції фракції “Батьківщина” про встановлення мораторію на вартість комунальних послуг для жителів міста.

За словами голови Лановецької районної організації ВО “Батьківщина” Руслани Кушнір, міська рада побоялася брати на себе відповідальність за тарифну політику вищої влади.

“Ми всі розуміємо, що тарифи для населення завищені, самі представники держави не можуть дати обгрунтування, встановленій ними ж ціни на газ та електроенергію для людей. Міська рада побоялася брати на себе відповідальність за тарифну політику Уряду та Президента, але прийняття мораторію – чи не єдиний спосіб, щоб захистити людей від тарифного геноциду”, – висловила переконання Руслана Кушнір.

Попередня

«Батьківщина» запобігла рейдерському захопленню КБ «Південне»

Наступна

Працівники Тернопільської районної лікарні довірили представникові “Батьківщини” керувати медзакладом