• 16 Жовтня, 2021

10 районних рад на Тернопільщині підтримали звернення “Батьківщини” щодо необгрутованих тарифів

Гусятиська, Чортківська, Зборівська, Козівська, Лановецька, Підволочиська, Теребовлянська, Підгаєцька, Бережанська та Шумська районні ради, за ініціативи фракцій ВО “Батьківщина”, прийняли рішення про підтримки звернення Тернопільської обласної ради з приводу необгрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Нагадаємо, що 31 травня з ініціативи фракції ВО «Батьківщина» в Тернопільській облраді депутати звернулися до Верховної Ради України, президента і Кабміну з вимогою прийняти обґрунтовані ціни на газ, електроенергію й комунальні послуги.

Депутати Тернопільської облради у своєму зверненні запропонували владі вжити невідкладних заходів для переходу на використання газу українського видобутку на потреби населення та прийняти обгрунтовані ціни на газ, електроенергію й комунальні послуги з урахуванням доходів громадян.

“Вжиті заходи дозволять запобігти посиленню соціальної напруги серед населення України”, – переконані у “Батьківщині”.

Попередня

Звіт партії «Батьківщина» за 1 квартал 2016 року

Наступна

«Батьківщина» запобігла рейдерському захопленню КБ «Південне»