• 16 Жовтня, 2021

Голова Тернопільської міської організації отримав погодження на призначення у Центральному штабі партії

Сьогодні, 10 жовтня Микола Сліпченко пройшов співбесіду на призначення головою Тернопільської міської організації ВО “Батьківщина” в Центральному штабі партії, у Києві.

Окрім схвалення вищого партійного керівництва, новому керівникові міської парторганізації передали печатку (яку до Києва відвіз попередній голова Андрій Артимович) та, відповідно, всі повноваження.

“Відтепер Тернопільська міська організація має нового легітимного голову. Цю людину обрали місцеві партійці на конференції і затвердило вище партійне керівництво у Києві, згідно Статуту”, – зазначив голова Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.

Тому, він закликав місцеві засоби масової інформації припинити припущення, домисли та плітки на цю тему.

“Досить вже інтриг. Артимович недостатньо добре справлявся з своїми обов’язками на посаді голови парторганізації, тому в його відстороненні не варто шукати інших причин. Рішення обрання нового голови міської організації приймав не я, а місцеві партійці і вище партійне керівництво”, – підкреслив Василь Деревляний.

Він висловив сподівання, що новий голова Тернопільської міської партортійної організації буде працювати краще і якісніше від свого попередника на користь партії та жителів Тернополя.

Попередня

“Батьківщина” на Тернопільщині ініціювала звернення до Верховної Ради

Наступна

Заява «Батьківщини» з приводу масштабної брудної кампанії, розгорнутої проти неї