• 21 Вересня, 2021

Звіт фракції ВО «Батьківщина» в Теребовлянській районній раді

Країна – це живий механізм, де все між собою взаємопов’язано і взаємозалежно. Цей механізм схожий на людський організм, коли мозок дає імпульси, а інші частини тіла їх виконують, коли неправильна діяльність одного органу призводить до збою цілої системи.

В умовах війни, економічного занепаду та відверто провальної, часто безвідповідальної діяльності Уряду та Президента України досить важко говорити про успіхи в діяльності органів місцевого самоврядування.  Але кожен з нас несе відповідальність за свою участь в процесі «одужання» нашої країни, благополуччя нашого краю та відновлення миру і становлення України як вільної, сильної та самостійної держави.

Фракція «Батьківщина» в Теребовлянській районній раді складається з 8 чоловік (загальна кількість депутатів ради – 36). Цих людей ви обрали депутатами від своїх виборчих округів.

За час цього скликання ми провели 27 зустрічей з вами – нашими виборцями, провели 57 прийомів громадян.

За ініціативи фракції ВО «Батьківщина» в районній раді було зареєстровано 4 звернення з приводу:

1. Перегляд та зниження тарифів на енергоносії.
  2. Визнання РФ країною-агресором.
  3. Звернення про підтримку торгівельної блокади з країною-агресором ДНР і ЛНР.
  4. Звернення про облаштування перехрестя доріг Н-18 та Т-09-03.

Нам вдалося підтримати та відстояти думку людей, які протестували проти відкриття піщаного кар’єру у с. Варваринці та не допустити руйнування лісу і земельної ділянки, яка прилягає до житлових будинків.

За ініціативи заступника голови Теребовлянської районної Ради, депутата фракції ВО «Батьківщина» О. Трапової ми домоглися затвердження плану облаштування перехрестя доріг Н-18 та Т-09-03 світловим та світлофорним забезпеченням, термін виконання до 30 червня 2017 року.

За участі депутата З. Яворського та його сім’ї  було організовано благодійну ярмарку, отримані кошти переведено на лікування воїнів АТО.

Фракція «Батьківщина» в районній раді брали активну участь у святкуванні дня Вишиванки, дня Державного Прапора, дня Незалежності та дня вшанування Героїв Небесної Сотні, де Своїм свідченням про події того часу поділився очевидець і безпосередній учасник Революції Гідності, медик за фахом, член партійної організації ВО «Батьківщина» Євген Лоза. Ми вдячні вам, дорогі жителі Теребовлянського району за підтримку і довіру! Просимо вас бути активними у відстоюванні власних прав та прав оточуючих. Закликаємо вас до співпраці на користь нашого краю та України!

З повагою,

депутатська фракція партії ВО «Батьківщина»

в Теребовлянській районній раді.

Попередня

Звіт про роботу депутатської фракції ВО «Батьківщина» в Козівській районній раді за 2016 рік

Наступна

ЗВІТ ФРАКЦІЙ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ЗАЛІЩИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ТА МІСЬКОЇ РАД