• 29 Листопада, 2021

«Батьківщина» вже зібрала понад мільйон підписів проти продажу сільськогосподарської землі

«Батьківщина» разом з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України зібрала вже понад 1 млн підписів проти продажу сільськогосподарської землі.

Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко на Погоджувальній раді парламентських фракцій та груп.

«Партія «Батьківщина» об’єдналася з Асоціацією фермерів, оскільки ми вважаємо, що руками президента оголошено заборону на проведення референдуму на продаж землі. Ми вирішили збирати по всій країні підписи і таким чином провести всенародний референдум проти продажу землі сільськогосподарського призначення», – повідомила вона.

Лідер «Батьківщини» додала, що «10-11 мафіозних угруповань сьогодні намагаються прибрати до рук українську землю».

Також, за словами Тимошенко, зараз всією країною йде потужна робота, щоб згуртувати українське суспільство і не дозволити продати сільськогосподарську землю.

Голова партії наголосила: «На сьогодні зібрано понад мільйон підписів з паспортними даними, адресами, телефонами, і люди продовжують масово ставити свої підписи проти продажу сільськогосподарської землі».

«Я попереджаю владу Порошенка, що якщо вони хоч крок зроблять до розпродажу землі, український народ повстане. Партія «Батьківщина» разом з українськими фермерам буде серед організаторів опору людей практично афері століття, яку готують сьогодні проти України», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Як вже повідомлялося, Окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону проводити референдум проти продажу сільськогосподарської землі.

Попередня

На Тернопільщині “батьківщинівці” розпочали збір підписів проти продажу сільськогосподарської землі

Наступна

Юлія Тимошенко попрощалася з Блаженнішим Любомиром Гузарем