У Підволочиську партійці ВО “Батьківщина” вшанували Героїв Небесної сотні

З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, щороку 21 листопада відзначається День Гідності та Свободи.

Тому цього дня представники районної організації ВО «Батьківщина» та МГО «Батьківщина молода» вирішили вшанувати українських патріотів, які загинули на Майдані під час революції Гідності, саме тих борців, що прагнули кращого майбутнього для наших прийдешніх поколінь, тих – хто не захотів повертатися до темних часів радянського та російського панування, яке знищило мільйони українців у голодоморах та репресіях через століття бездержавності та окупації. Після молебня за загиблими «воїнами світла», наші активісти запалили лампадки та поклали їх, а також квіти до меморіалу загиблих воїнів АТО та Небесної сотні. Лише з болем на душі було можливо дивитись на світлини, що знаходяться на меморіалі, з якого ніби дивилися на нас ті герої, які віддали своє життя за Україну. Саме вони заслуговують найбільшої шани, адже вони положили на вівтар найдорожче для того щоб ми та наші діти могли жити краще і будувати свою нову незалежну державу. Тому їхній неоціненний подвиг має нагадувати нам про те ким ми є. Ми – УКРАЇНЦІ, та маємо бачити себе не лише географічним, але й сильним політичним та економічним центром Європи.

Слава Україні! Героям Слава!