Василь Деревляний подякував виборцям Тернопільщини за довіру

23 грудня на Тернопільщині обирали голів та депутатів у Копичинецькій (Гусятинський район), Купчинецькій (Козівський район), Монастириській (Монастириський район), Білецькій та Настасівській (Тернопільський район) об’єднаних територіальних громадах. Також пройшли проміжні вибори депутатів по округах №2, 4, 21 Байковецької сільської  ради Тернопільського району.

Представники «Батьківщини» вибороли перше місце по області.

«Шановні жителі Купчинецької, Монастириської, Копичинецької, Білецької та Настасівської ОТГ, Тернопільська обласна організація партія «Батьківщина» дякує Вам за підтримку. Подаємо результати виборів 23 грудня 2018 року – Батьківщина-23,6%; БПП-16,9%; Аграрна партія-13,2%; Радикальна партія-9,4%; Самопоміч-7,5%; Свобода-4,7%; Громадянська позиція-3,7% УКРОП-4,7%; Самовисуванці-9,4%, – розповів Василь Деревляний, голова Тернопільського обласного осередку ВО «Батьківщина».

Також Василь Деревляний наголосив, що вкотре жителі області висловлюють беззаперечну підтримку “Батьківщині” та її лідеру Юлії Тимошенко і щиро дякує за  довіру виборцям Тернопільщини.