Василь Деревляний: «Ніщо не забуто, ніхто не забутий»

Керівник Тернопільського обласного виборчого штабу кандидата в Президенти Юлії Тимошенко Василь Деревляний, майданівці Богдан Брич та Василь Макух разом з лідером «Батьківщини» Юлею Тимошенко  та партійною командою вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні.

Представники «Батьківщини» з Тернополя помолилися та поклали квіти на місцях загиблих на Майдані земляків.

За його словами, жертовність Героїв та єдність українського народу є запорукою перемоги над ворогами України.

«Ці молоді хлопці навчили українську націю справжнього патріотизму, згуртованості, єдності. З моменту розстрілу Майдану, коли на моїх очах влада вбивала невинних, беззбройних людей, змінилося ставлення і до ролі влади та політиків в українському суспільстві. Майдан, його жертви вчили та вчать нас не бути байдужими, боротися за свої права, за кращу долю для для нас, наших дітей та онуків. Адже, завжди, коли ми боролися в єдності – ми перемагали!», – підкреслив Василь Деревляний.

Варто зазначити, що політик особисто був на Майдані в дні розстрілу, допомагав пораненим. 40-місний намет народного депутат України Василя Деревляного та Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» знаходився на Майдані від початку до останнього для Революції Гідності у Києві. В ньому, до речі, й жили, під час перебування на Майдані, Герої Небесної сотні Устим Голоднюк та Назар Войтович.