Юлія Тимошенко зустрілася з редакторами та журналістами місцевих ЗМІ Тернопільщини

Сьогодні 12 лютого лідер партії ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко перебуває з робочим візитом на Тернопільщині.

Юлія Володимирівна вже провела зустріч з представниками ЗМІ, де обговорили  сьогоднішній стан речей у країні. Лідер партії відповіла на запитання журналістів про ціну на газ, зміни до Конституції та перспектив виборчої системи в Україні. Тимошенко окреслила конкретні справи, які допоможуть  Україні вийти з економічної кризи.

«Епоха стагнації, руйнації і безладу повинна закінчитись, а розпочатись епоха становлення, процвітання, перемог, миру, економічного зростання і щастя наших людей. І я в це вірю!» – наголосила лідер партії.

Також на зустрічі із представниками ЗМІ Юлія Тимошенко озвучила  головні пріоритети свого Нового курсу – це мир та безпека, а також добробут українців та розвиток освіти та науки.

Юлія Тимошенко подякувала журналістам за правдивість та неупередженість і закликала представників тернопільських ЗМІ й надалі залишатися справжніми «острівцями свободи слова» в державі.