“Батьківщина” заявляє про небезпеку зриву виборів на Тернопільщині (документ)

Звернення

Тернопільського обласного виборчого штабу

кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко

від 7 березня 2019 р.

За вказівкою з Адміністрації Президента Управління СБУ в Тернопільській області розгорнуло операцію під штатною назвою «шатун», з метою – зірвати вибори на Тернопільщині.

В рамках спецоперації працівники СБУ роблять так звані «нальоти» на помешкання, місця роботи партійців «Батьківщини» та прихильників Юлії Тимошенко.

Допит з тиском та шантажем діє як залякування людей.  Працівники СБУ наполегливо домагаються від людей відповідей на запитання щодо агітаційної мережі “Батьківщини”, схеми її роботи, джерела фінансування тощо. Після допиту, людей просять підписати протокол і вручають запрошення до прокуратури. Громадян переконують – відмовитися від участі в виборчому процесі – від агітації та роботи в комісіях (членами ДВК, спостерігачами).

Такі провокації спецслужб ми розцінюємо виключно як намагання зірвати виборчий процес в області.

Закликаємо працівників Управління СБУ в Тернопільській області, прокуратури та поліції – дотримуватися і слідкувати за дотриманням «букви» Закону, служити українському народу, а не оліргахічному режиму Порошенка!

Просимо наших партійців, прихильників Юлії Тимошенко, всіх свідомих громадян не піддаватися на провокації!

За нами правда і ми переможемо!

З повагою,

Керівник Тернопільського обласного виборчого штабу