«Батьківщина» висунула кандидатів на мажоритарні округи Тернопільщини

Тернопільська обласна організація ВО”Батьківщина” висунула 5 кандидатів на всі мажоритарні округи Тернопільської області.

Про це повідомляє прес-служба парторганізації.

Всіх кандидатів, поданих обласною організацію, затвердило вище партійне керівництво та Центральний виборчий штаб.

«Ми висунули кандидатів, які мають повне моральне право стати представниками політичної еліти країни. Це люди високих моральних принципів, честі та совісті. Всі вони місцеві – жителі Тернопільщини – освічені, добропорядні, інтелігентні люди, знані в нашому краї», – охарактеризував мажоритарників від «Батьківщини», голова обласної парторганізації Василь Деревляний.

163 виборчий округ (центр – м. Тернопіль)

Брич Богдан Васильович

25 грудня 1975 р. народження. М. Тернопіль, Тернопільська обл.

Громадянин України

Освіта вища.

У 2005 році закінчив факультет менеджменту у виробничій сфері Тернопільського державного технічного університету імені І.Пулюя за спеціальністю «Менеджмент».

У 2017 році закінчив магістратуру Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя за спеціальністю «Менеджмент інноваційної діяльності».

1997 – 2015 р.: приватний підприємець;

2001 – 2008 р.: компанія «Бріс», директор;

2015 – 2019 р.: сільський голова с.Гаї-Шевченківські, Тернопільський р-н, Тернопільська обл.;

2019 – по цей час: відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» в.о.старости с.Гаї-Шевченківські Байковецької сільської ради Тернопільського району Тернопільської області.

Засновник громадської організації «Майдан Тернопіль».

Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Одружений. З дружиною виховують двох дітей.

164 виборчий округ (центр м. Збараж)

Боярський Вадим Андрійович

12 квітня 1968 р.народження. М.Шумськ, Шумський р-н Тернопільська обл.

Освіта вища.

У 2006 р. закінчив Тернопільський державний економічний університет за спеціальністю «Соціальна робота» та здобув кваліфікацію спеціаліст з соціального управління.

1985 – 1985 р.:

фасувальник центральної районної аптеки № 41 м.Шумськ Тернопільської області;

1985 – 1986 р.:

студент Рівенського автотранспортного технікуму;

1986 – 1988 р.:

служба в Збройних Силах;

1988 – 1991 р.:

слюсар ремонтно-монтажного комбінату м. Шумськ Тернопільської області;

1991 – 1998 р.:

інженер по обслуговуванню обчислювальної техніки Шумської міжшкільної навчально-виробничої майстерні Тернопільської області;

1998 – 2000 р.:

головний спеціаліст управління соціального захисту населення Шумської райдержадміністрації Тернопільської області;

2000 – 2002 р.:

начальник відділу програмно-правового забезпечення управління праці та соціального захисту населення Шумської райдержадміністрації Тернопільської області;

2002 – 2006 р.:

заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Шумської райдержадміністрації;

2006 – 2012 р.:

начальник управління праці та соціального захисту населення Шумської райдержадміністрації Тернопільської області;

2012 – 2013 р.:

перший заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення Тернопільськоїоблдержадміністрації;

2013 –  2014 р.:

перший заступник директора департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації;

2014 р. – по цей час:

директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації.

Відомості про громадську роботу (в тому числі на виборних посадах): депутат Шумської районної ради II та IV скликань, депутат Тернопільської обласної ради VI скликання

Одружений. Разом з дружиною виховують двох дітей.

165 виборчий округ (центр м.Зборів)

Репела Петро Йосипович

11 листопада 1970 року народження. с. Вікторівка  Козівського  району Тернопільської області.

Освіта вища.

У 1993 році закінчив історичний факультет Львівського державного університету ім. Івана Франка за спеціальністю історик, викладач історії.

Відомості про трудову діяльність:

1993 – 2010 р.:  Теофіпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, вчитель історії та правознавства;

2010 р – по цей час Козівська районна рада,  голова ради.

Голова Козівської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», помічник-консультант народного депутата України на громадських засадах.

Партійність: член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Одружений, двоє дітей.

166 виборчий округ (центр – м. Теребовля)

Бліхар Володимир Васильович

11 березня 1979 р.народження,  м. Львів, Львівська обл.

Освіта вища.

У 2002 р., закінчив Тернопільську державну академію імені І.Я.Горбачевського за спеціальністю “Лікувальна справа”;

У 2015 р. закінчив ННІІОТ Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю “Правознавство”.

2000 – 2014 р.: фізична особа – підприємець;

2002 – 2003 р.: Тернопільська обласна комунальна клінічна лікарня, лікар – інтерн рентгенологічного відділення;

2008 – 2017 р.: ТОВ “Тервікнопласт – ТМ Вікнарьофф”, директор

2017 – по цей час: фізична особа – підприємець, засновник ТОВ “Е-СЕЙФ ЕНЕРДЖІ”

Одружений. Разом з дружиною виховують п‘ятеро дітей.

Проживає в м.Тернопіль.

167 виборчий округ (центр м.Чортків)

Пахолок Роман Іванович

23 червня 1957 р.народження, с. Трудове (тепер Могильниця) Теребовлянський район, Тернопільська область.

Освіта вища.

У 1979 році закінчив факультет романо-германської філології Чернівецького державного університету за спеціальністю «Романо-германські мови та література»;

У 2010 р.: закінчив Державний вищий навчальний заклад «Університет менеджменту освіти» за спеціальністю «Управління навчальним закладом»;

У 2012 р.: вступив в аспірантуру Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка;

У 2015 р.: захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидат педагогічних наук.

Відомості про трудову діяльність:

1979 – 1991 р.р.: вчитель французької мови, заступник директора з навчально-виховної роботи у Вікторівській в/ш № 2 Галицького району, Івано-Франківської області;

1991 – 1993 р.р.: приватний підприємець;

1993 – 1995 р.р: Теребовлянська районна лікарня Тернопільської обл., завсклад;

1995 – 2009р.р.: викладач французької мови Чортківського педагогічного училища Тернопільської обл;

2009 р., по цей час – директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Тернопільської області.

Громадський активіст.

Одружений, троє дітей.

Проживає в м. Чортків.

Також, четверо кандидатів в депутати до Верховної Ради України від Тернопільщини представлені у партійних списках “Батьківщини”. Серед них: голова Чортківської районної організації ВО “Батьківщина”, голова Чортківської районної ради Віктор Шепета, голова Тернопільської міської організації ВО “Батьківщина”, директор ТзОВ «Дентал депо» Микола Сліпченко, заступник голови Чортківської  районної організації ВО “Батьківщина”,  лікар акушер-гінеколог в КНП « Чортківська ЦКРЛ» Ярослав Пліщук та Ярослав Мазник – керівник фракції ВО “Батьківщина” в Гусятинській районній раді, приватний підприємець.