Василь Деревляний: «Українська земля – це незалежність і багатство нації»

Сорос і К з часів Кравчука чи Кучми сидять в Адміністрації Президента, чекають, коли можна буде розікрасти українські землі. Про це під час ефіру на Радіо «РОКС» заявив голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.
«На сьогоднішній день українці не давали згоди і права Президенту і владі відкривати ринок сільськогосподарської землі. Така поведінка керівників держави свідчитиме про грубе порушення Конституції і прав громадян. Українська земля належить українській нації. Крапка!», – заявив політик.
За ініціативи партії «Батьківщина», Тернопільська обласна та районні ради виступили категорично проти відкриття ринку землі. Це звернення підтримали місцеві аграрії та громадські активісти.
«Хто не боронить землі, не виступає за її захист – ворог України! Має бути процедура продажу землі, але, спершу, держава має створити всі законні умови. Українець по ринковій ціні має продавати землю своїй державі через державний земельний банк. Так живе цивілізований світ. В Польщі зараз працює 2 млн. українців. Тож, подивіться як влада Польщі береже свою землю, землю, яка є багатством, яка годує, дає незалежність…», – констатував перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.
Партія «Батьківщина» на Тернопільщині за законну процедуру, продовження мораторію на продаж землі, за гідні умови для розвитку фермерів, сільгоспвиробників та українського села, початок серйозного обговорення, за референдум.
«Якщо влада не прислухається до цих вимог – протести і мітинги будуть масовими», – резюмував політик.