Представники “Батьківщини” на Тернопільщині підтримали акції проти відкриття ринку землі

Без відповідно створених економічних умов, сільськогосподарську землю в Україні продавати не можна! З таким переконанням виступили аграрії на Тернопільщині. Близько двох годин були перекриті автодороги державного значення в межах Чортківського та Збаразького районів. Участь в акції спротиву сьогодні, 11 листопада взяли десятки сотень небайдужих жителів Тернопільщини.
“Ми підтримали та долучилися до даних протестів, бо одними з перших засудили Закон, яким влада поставила під загрозу майбутнє української нації. Я вже говорив і повторюся: українці не дозволять, ані цій, ані іншій владі, віддати землю за безцінь іноземцям чи загарбникам! Ми будемо боротися за чесне і справедливе поводження з українцями і головним багатством української нації – землею!”, – прокоментував учасник акції – голова Тернопільської обласної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.
Нагадаємо, за ініціативи партії ВО “Батьківщина”, Тернопільська обласна рада першою в Україні прийняла звернення до керівництва держави з вимогами: продовжити мораторій на продаж с/г землі та винести питання продажу землі на референдум. Дане рішення підтримали всі районні ради області.

Фото: Максима Огородника