• 18 Травня, 2021

Тернопільська “Батьківщина” переобрала керівний склад

Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” заявила про готовність до чергової виборчої кампанії під час 16-тої звітно-виборної конференції.

77 делегатів – представників партії з усіх куточків Тернопільщини майже одноголосно (1 утримався) підтримали кандидатуру Василя Деревляного на посаду голови ТОО ВО “Батьківщина” (утримався Василь Деревляний). Також, проголосували за новий склад бюро.
“Вже 20 років ми з вами працюємо як монолітний, міцний кулак, який захищає наш край, нашу землю, наших краян. Я вдячний вам за довіру і прошу про єдність і добру співпрацю на благо нашого краю, України й надалі. Ми не будемо сьогодні пригадувати зрадників, запроданців, нам з ними не по дорозі, час говорити про порядних, свідомих патріотів, які вже є в нашій команді, яких ми запросимо до спільної роботи на місцевих виборах”, – підкреслив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.
Він також подякував однопартійцям за роботу під час попередніх виборчих кампаній – президентських та парламентських і наголосив:
“Я не проти молодих, для них “двері відкриті”, якщо вони готові вчитися, працювати для України, але ті, хто сьогодні на верхівці влади – без досвіду і вчитися не прагнуть, патріотизм в яких – “мінус тисячу”. Ми бачили політиків і партії, яких створювали як тимчасові проекти для завоювання влади, впливів, наживи… Їх було і буде багато, але партія “Батьківщина” нічого спільного з такими не мала і не буде мати.”
Новообраний голова обласної парторганізації попросив партійців продовжувати боротьбу за інтереси України, краю, за права співгромадян і за українську землю.
“Втрата землі – це втрата незалежності. Пам’ятаймо про це, земля та Україна – понад усе!”, – резюмував політик.
Варто зазначити, що всупереч провокативним повідомленням та чуткам недоброзичливців, багаторічний керівник твердо заручився підтримкою не лише місцевих однопартійців. Про підтримку Василя Деревляного з боку вищого партійного керівництва зазначив очільник департаменту партійного будівництва ВО “Батьківщина” Віктор Олійник, запрошений на конференцію:
“Василь Тимофійович не проста людина, але він чесний, порядний, справедливий і відданий патріот свого краю, Батьківщини”.

Попередня

Фракція «Батьківщина» підтримала позицію профспілок щодо неприпустимості ухвалення проєкту Закону України «Про працю»

Наступна

Юлія Тимошенко пропонує обмежити виплати чиновників, прив’язавши їх до зарплат людей