Тернопільська “Батьківщина” переобрала керівний склад

Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” заявила про готовність до чергової виборчої кампанії під час 16-тої звітно-виборної конференції.

77 делегатів – представників партії з усіх куточків Тернопільщини майже одноголосно (1 утримався) підтримали кандидатуру Василя Деревляного на посаду голови ТОО ВО “Батьківщина” (утримався Василь Деревляний). Також, проголосували за новий склад бюро.
“Вже 20 років ми з вами працюємо як монолітний, міцний кулак, який захищає наш край, нашу землю, наших краян. Я вдячний вам за довіру і прошу про єдність і добру співпрацю на благо нашого краю, України й надалі. Ми не будемо сьогодні пригадувати зрадників, запроданців, нам з ними не по дорозі, час говорити про порядних, свідомих патріотів, які вже є в нашій команді, яких ми запросимо до спільної роботи на місцевих виборах”, – підкреслив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний.
Він також подякував однопартійцям за роботу під час попередніх виборчих кампаній – президентських та парламентських і наголосив:
“Я не проти молодих, для них “двері відкриті”, якщо вони готові вчитися, працювати для України, але ті, хто сьогодні на верхівці влади – без досвіду і вчитися не прагнуть, патріотизм в яких – “мінус тисячу”. Ми бачили політиків і партії, яких створювали як тимчасові проекти для завоювання влади, впливів, наживи… Їх було і буде багато, але партія “Батьківщина” нічого спільного з такими не мала і не буде мати.”
Новообраний голова обласної парторганізації попросив партійців продовжувати боротьбу за інтереси України, краю, за права співгромадян і за українську землю.
“Втрата землі – це втрата незалежності. Пам’ятаймо про це, земля та Україна – понад усе!”, – резюмував політик.
Варто зазначити, що всупереч провокативним повідомленням та чуткам недоброзичливців, багаторічний керівник твердо заручився підтримкою не лише місцевих однопартійців. Про підтримку Василя Деревляного з боку вищого партійного керівництва зазначив очільник департаменту партійного будівництва ВО “Батьківщина” Віктор Олійник, запрошений на конференцію:
“Василь Тимофійович не проста людина, але він чесний, порядний, справедливий і відданий патріот свого краю, Батьківщини”.