Звернення Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» до жителів Тернопільської області

Шановні українці! Шановні краяни! Шановні друзі!

Антиукраїнський злочинний режим Зеленського у парламенті, протягуючи, за вказівкою Президента України, закон про розпродаж земель сільськогосподарського призначення, тим самим зраджує інтереси українського народу та позбавляє українців майбутнього. Лише спільний національний спротив всієї нації допоможе протистояти антинародному сценарію знищення Української держави, як такої.
Лише завдяки акціям протесту, спільними зусиллями нам вдається пів року відтягувати час остаточної втрати головного багатства нації – землі. Але, повірте, якщо ми не об’єднаємося навколо нашої спільної біди і небезпеки, то настане день прийняття такого рішення і це буде «крапка» в історії існування української держави.
Всі ми втомлені роками війни, боротьби за краще життя на своїй землі.
Ми давно, під час Помаранчевої революції і Революції Гідності, вибороли право на краще майбутнє, але одна помилка під час президентських та парламентських виборів запустила руйнівний процес і знівелювала наші досягнення та сподівання, привівши до влади відвертих україноненависників (Президент, Голова Верховної Ради, Прем’єр-міністр разом з Кабінетом міністрів, депутати Верховної Ради України від фракції «Слуга народу» та інші посадовці, які займають ключові посади у структурах держави).
Ця антиукраїнська влада переконує нас, що немає різниці якою мовою ми говоримо, на якій землі живемо. Їм однаково, як ми виживаємо. Вони в час війни приймають рішення про приватизацію стратегічних об’єктів Укроборонпрому та інших стратегічно важливих для держави підприємств.
Ще одним із засобів нищення держави є прийняття так званого «нового трудового кодексу». За цим «кодексом» тільки на Тернопільщині цього року влада Зеленського планує скоротити декілька тисяч працівників освіти, медицини, культури, державних службовців. Крім цього, масово закриваються ФОПи. Планується закриття шкіл, ФОПів, амбулаторій, лікарень, закладів культури та інших установ.
Замість обіцяного зниження тарифів на комунальні послуги, ціни на них зростають, а в платіжках з’являються нові схеми пограбування та здирництва. Цинічні і нахабні «слуги народу» відверто глузують з українців: пропонують розраховуватися за газ собаками, продавати нирки і вже абсолютно серйозно рекомендують припинити пенсійні виплати! Продовжується беззаконня, корупція, кумівство і безконтрольний грабунок українців.
Триває заробляння грошей на війні і всілякими способами нівелюються заслуги та репутація наших героїв, волонтерів. Президент Зеленський зневажив Героїв Майдану, звільнивши від відповідальності виконавців кровопролиття в 2014 році.
Ця влада «слуг народу» всіляко принижує та знущається з власного народу і своїми цинічними діями доводить український народ до вимирання, до виїзду за межі країни в пошуках кращої долі.
Президент та його оточення ігнорують українські релігійні та культурні традиції.
Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» просить кожного з вас – відкинути байдужість та гординю, об’єднатися та заставити чинну владу або служити народу, або піти. Час протистояти плану режиму Зеленського по знищенню нації та української держави – настав.
Ми пропонуємо: спільно, політичним силам, громадським організаціям, органам місцевого самоврядування, працівникам аграрного сектору, профспілкам об’єднатися і готуватися до широкомасштабних акцій протесту по пікетуванню обласних та районних державних адміністрацій, перекриття доріг, проведення страйків та мітингів і бути готовими в будь-який час виїхати до Києва для проведення акції протесту біля Верховної Ради України під гаслом: «Скажемо ні режиму Зеленського щодо продажу сільськогосподарської землі та штампуванню антиукраїнських законів і приниженню українського народу».
Наша сила в єдності! За нами правда і ми переможемо!
Слава Україні!
Слава Героям України!