• 9 Травня, 2021

Підволочиські партійці роздали землякам тисячу захисних масок

Впродовж двох тижнів наша держава перебуває під тиском «скаженого» вірусу, який став новою пандемією – випробуванням для всього людства.

дзвониВраховуючи занепокоєння та активність нашого суспільства відносно даної світової проблеми,  Підволочиська партійна організація ВО «Батьківщина» зробила крок для перемоги над тривожною ситуацією, яка складається на теренах району. З цією метою, голова районної парторганізації ВО «Батьківщина» Микола Скуйбіда ініціював акцію для жителів Підволочиська, в рамках якої роздано більше однієї тисячі захисних масок.

В першу чергу маски отримали малозабезпечені сімї, люди, котрі працюють у сфері надання послуг, адже саме вони найбільше контактують з жителями району.

«Здоров’я не купиш за жодні гроші світу, тому,  коли є можливість допомогти людям, допомагаймо, хто як і чим може! В єдності  наша сила. Нехай Господь допомагає нам, бо ми одна нація, одна держава, одна країна і одна сім’я!», – зазначив Микола Скуйбіда.

Попередня

Звернення Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» до жителів Тернопільської області

Наступна

Переписати історію: більшість українців хотіла б, щоб президенткою стала Тимошенко